CORONA & RETAIL: ВЪЗДЕЙСТВИЕ И МЕРКИ


Поради коронавируса и обявеното извънредно положение се преустановява провеждането на всякакъв вид масови мероприятия, включително спортни, културно-развлекателни и научни. Предстоят затруднения в доставките и засилено търсене на стоки от първа необходимост от клиентите. Така коронавирусът влияе масово на ритейл сектора.

Broshura.bg предлага конкретни подходи и решения за вашия бизнес:

Разчитайте на Вашия онлайн магазин повече от всякога
Поради страх от заразяване, продажбите по електронен път в момента силно се увеличават. Amazon е страхотен пример за компания, която печели от тази ситуация. Увеличете видимостта и продажбите на вашия онлайн магазин сега с помощта на нашите технологии - мобилно приложение с над 300 000 активни потребители всеки месец, пуш нотификации, базирани на локацията на клиента, Native реклами със 100% видимост.

Имате проблем с разпространението на хартиени брошури? Broshura.bg ви предлага бърза и гъвкава реакция чрез дигитално разпространение на Вашите продукти и услуги.
Ние ви предлагаме възможността да рекламирате Вашите оферти с максимална гъвкавост, в кратки срокове и с широк обхват - независимо от съществуващите вече брошури за печат. Създаваме рекламен материал според индивидуалните нужди на вашия бизнес и заедно намираме подходящите канали за оптимален обхват. 

Поддържайте връзка с клиентите
Временни промени в работното време на отделните обекти, информация за отстъпки или препратка към Вашата онлайн оферта - представяйте на потребителя ежедневно актуална информация за Вашия бранд.


Как да се възползвате от нашите услуги?
Ние работим извънредно за вашите изисквания. Ако коронавирусът е засегнал Вашия бизнес, ние имаме бързо и лесно решение. Свържете се с нас:

 
Ралица Нинова
ralitsa.ninova@offerista.com

Десислава Добрева
desislava.dobreva@offerista.com
Get in touch